Udgivet ons d. 26. maj 2021, kl. 11:00

Invitation til korsang i Holte Kirke

Børnekoret i Holte Kirke havde sin første korprøve i august for et år siden. Korsangen har været en succes lige siden den allerførste dag med en stabil tilslutning på op imod 50 børn.

Der er nu lukket for nye i koret for indeværende sæson, men efter sommerferien optager vi nye børn i koret. Der er ingen krav om nogen forkundskaber for at deltage i børnekoret. Alle børn kan nemlig lære at synge.

I Holte Kirkes Kor arbejder vi med et bredt sammensat repertoire: Klassisk og rytmisk, salmer og sange. Udover at synge, danser vi og spiller på rytmeinstrumenter. Det er nemlig vigtigt at få hele kroppen med, når man synger. Og så skal det være sjovt og hyggeligt at gå til kor!

Det traditionelle korarbejde bliver suppleret med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med andre børnekor til akkompagnement af professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m. Herudover medvirker børnekoret selvfølgelig en gang imellem ved gudstjenesterne i Holte Kirke.

Korleder er kirkens organist Henrik Schrøder, som er uddannet organist og kordirigent på hhv. Det jyske Musikkonservatorium og Det kgl. danske Musikkonservatorium og har mangeårig erfaring med ledelse af børnekor

Fra august 2021 er korarbejdet organiseret i to kor med aldersopdeling:

Børnekoret for børn i 1-2 klasse      Tirsdage kl. 14.15-15.05
Juniorkoret for børn i 3-5 klasse     Tirsdage kl. 15.15-16.05

Begge kor øver om tirsdagen i Holte Kirkes Sognegård. Vi har en fin aftale med Holte Skole om, at børnene bliver fulgt til kor af en SFO-medarbejder (hvis der er nok tilmeldte). Efter korprøven følges Grünersvej-børnene tilbage til skolen, og Rønnebærvej-børnene bliver afhentet af forældrene.

Har du spørgsmål, så kontakt korleder Henrik Schrøder. – Eller mød op og få et indtryk af, hvad korarbejdet går ud på.

Man kan tilmelde sig via disse links:

BØRNEKOR - Tilmeldingsformular for korsæson 2021-22 - Klik her
JUNIORKOR - Tilmeldingsformular for korsæson 2021-22

Det er gratis at gå til kor i Holte Kirke.

Organist og korleder Henrik Schrøder

Mail: henrikschroder@outlook.dk