Udgivet fre d. 17. jul 2020, kl. 00:00

Invitation til korsang i Holte Kirke

Børnekoret i Holte Kirke havde sin første korprøve i august for et år siden. Korsangen har været en succes lige siden den allerførste dag med en stabil tilslutning på over 25 børn.

Efter sommerferien optager vi nye børn i koret. Der er ingen krav om nogen forkundskaber for at deltage i børnekoret. Alle børn kan nemlig lære at synge.

Koret er i udgangspunktet for alle børn fra 1-3. klassetrin, som er glade for sang og musik.

I børnekoret vil vi arbejde med et bredt sammensat repertoire: Klassisk og rytmisk, salmer og sange. Udover at synge, danser vi og spiller på rytmeinstrumenter. Det er nemlig vigtigt at få hele kroppen med, når man synger. Og så skal det være sjovt og hyggeligt at gå til kor!

Det traditionelle korarbejde vil med tiden blive suppleret med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med andre børnekor til akkompagnement af professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m. Herudover medvirker børnekoret selvfølgelig en gang imellem ved gudstjenesterne i Holte Kirke.

Korleder er kirkens organist Henrik Schrøder, som er uddannet organist og kordirigent på hhv. Det jyske Musikkonservatorium og Det kgl. danske Musikkonservatorium og har mangeårig erfaring med ledelse af børnekor

Børnekoret øver hver tirsdag kl. 14.15-15.15 i Holte Kirkes Sognegård. Vi har en fin aftale med Ny Holte Skole og Dronninggårdskolen om, at børnene bliver fulgt til kor af en SFO-medarbejder. Efter korprøven følges Ny Holte-børnene tilbage til skolen, og Dronninggård-børnene bliver afhentet af forældrene.

Har du spørgsmål, så kontakt korleder Henrik Schrøder. – Eller mød op og få et indtryk af, hvad korarbejdet går ud på.

NB!   Pga. coronarestriktioner er der pt. ikke plads til flere på Grünersvej-holdet kl. 14.15. Der er stadig ledige pladser på Rønnebærvej-holdet kl. 15.15.

Hvis man ønsker at komme på venteliste til Grünersvej-holdet, så kontakt Henrik Schrøder på mail: henrikschroder@outlook.dk

Tilmelding til Holte Kirkes Børnekor (Tryk på link)

Det er gratis at gå til kor i Holte Kirke.

Organist og korleder Henrik Schrøder

Mail: henrikschroder@outlook.dk