Udgivet tor d. 11. jul 2019, kl. 12:16

Den sidste tirsdag i august startede en ny æra i Holte med opstarten af Holte Kirkes Børnekor.

Koret er i udgangspunktet for alle børn fra 1-3. klassetrin, som er glade for sang og musik. Der er ingen krav om nogen forkundskaber for at deltage i børnekoret.

Alle børn kan lære at synge.

I børnekoret vil vi arbejde med et bredt sammensat repertoire: Klassisk og rytmisk, salmer og sange. Udover at synge, danser vi og spiller på rytmeinstrumenter. Det er nemlig vigtigt at få hele kroppen med, når man synger. Og så skal det være sjovt og hyggeligt at gå til kor!

Det traditionelle korarbejde vil med tiden blive suppleret med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med andre børnekor til akkompagnement af professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m. Herudover medvirker børnekoret selvfølgelig en gang imellem ved gudstjenesterne i Holte Kirke.

Korleder er Henrik Schrøder, som siden januar har været ansat som organist i Holte Kirke. Henrik Schrøder er uddannet organist og kordirigent på hhv. Det jyske Musikkonservatorium og Det kgl. danske Musikkonservatorium og har mangeårig erfaring med ledelse af børnekor

Børnekoret øver hver tirsdag kl. 14-15 i Holte Kirkes Sognegård

Ved spørgsmål kontakt korleder Henrik Schrøder tlf. 51841222 eller på mail henrikschroder@outlook.dk - eller mød op og få et indtryk af, hvad korarbejdet går ud på.

Tilmelding (tryk på link):

Tilmelding til børnekor

Det er gratis at gå til kor i Holte Kirke.

Kategorier Ukategoriseret