Udgivet fre d. 5. feb 2021, kl. 14:08

Vi flytter konfirmationerne!

Det er vanskeligt at spå, især om fremtiden, sagde Storm P. Det er desværre en sandhed, der har fået en udvidet betydning i Corona-tiden. Nu er det svært at planlægge selv relativt kort tid frem. Vi har forgæves spejdet efter meldinger om, hvordan samfundet lukker op igen.

Vi tvivler på, at vi kan holde konfirmationer i april og maj som planlagt. På den anden side tror og håber vi på vacciner, forår og sommer, så det vil være muligt at holde fine konfirmationer i juni.

Derfor har vi flyttet konfirmationerne:

Dronninggårdskolen/Rønnebærvej, som skulle have været konfirmeret Bededag, 30. april, flyttes til lørdag den 19. juni.

Nyholte skole/Grünersvej, som skulle have været konfirmeret Kr Himmelfartsdag, 13. maj, flyttes til lørdag den 26. juni.

De præcise tidspunkter på dagen venter vi med at lægge fast til vi ved mere om forsamlingsforbud, da det har betydning for, hvor mange der må være i kirken til hver gudstjeneste, og dermed hvor mange konfirmationer vi skal holde.

Det skal selvfølgelig understreges, at vi alle må tage det med forbehold, da erfaringen efterhånden har lært os, at når der er Corona, så kan planerne ændres.

De af jer, der gerne vil konfirmeres, men ikke er døbt, skal jeg bede om at tage kontakt til den præst, I går hos. Så vil vi finde et passende tidspunkt til at fejre dåb.

Med venlig hilsen

Grete, Lise og Christian

Kategorier Konfirmation