Udgivet fre d. 23. apr 2021, kl. 12:27

Kære konfirmander og forældre!                                           23. april 2021

Nu har vi fået restriktioner, der åbner for at holde gode konfirmationer. Det er med begrænsninger, men på en måde som vi med succes prøvede sidste år.

Vi deler klasserne i to, så der er ca. 10 konfirmander, der hver kan have 11 gæster med. Der kan blive mulighed for at bytte indbyrdes.

19. juni - Konfirmation af Dronninggårdsskole, Rønnebærvej:

8. Z (Christian): kl. 9 + kl. 10

8. Y (Lise): kl. 11 + kl. 12

8. X (Grete): kl. 13 + kl. 14

26. juni – konfirmation af Nyholte, Grünersvej:

8. E (Christian): kl. 10 + kl. 11

8. F (Lise): kl. 12 + kl. 13.

Konfirmationerne bliver korte gudstjenester, og der bliver en vis trængsel, som kræver opmærksomhed fra alle. Det er vigtigt, at konfirmander og familie kommer til tiden, hverken for tidligt eller for sent!

Konfirmanderne ankommer 20 minutter før, og går ind i sognegården, hvor vi samles.

Forældre og gæster får adgang til kirken 5 min før. Og skal gå ind gennem våbenhuset.

Konfirmandens navn står skrevet på bibelen, der ligger på stolen. Det er den bænk I skal sidde på. Der ligger salmeark.

Der er ekstra pladser bagerst i kirken og i sideskibene. På bænken ud for konfirmanden sidder den nærmeste familie, hvor afstandskravet om 2 meters afstand ikke gælder (6-7 pers.).

På de øvrige pladser i kirken gælder 2 meters-reglen, med mindre man kommer som par/boble og derfor godt må sidde sammen. Her sidder de øvrige gæster.

Kirketjenerne vil guide, desuden henstiller vi til selvjustits og nødvendig opmærksomhed.

Mundbind er påkrævet, når man går ind og ud, men må gerne fjernes, når man sidder ned.

Der kommer mere information, når vi er tættere på.

Vi streamer konfirmationen, så familie og venner kan følge med på afstand. Streamingen vil være tilgængelig på kirkens hjemmeside (holtekirke.dk). Der vil blive filmet fra kirken op mod alteret, så der bliver ikke zoomet ind på enkeltpersoner. Dog vil der blive fokuseret på den enkelte, der bliver konfirmeret. Vi håber, alle er med på det.

Under postludiet går præst og konfirmander ud i procession. Husk at holde afstand, når I følger efter ud.

Det glæder vi os til!

Inden da, mødes vi til konfirmationsforberedelse (som det også fremgår af skoleskemaet):

Tirsdag den 27/4, kl. 13-16: Drg (Røn)8 Y.

Onsdag den 28/4, kl. 13-16: Drg (Røn) 8X + 8Z.

Tirsdag den 18/5: kl. 8-10: Nyh (GR) 8 E+F.

Torsdag den 20/5, kl. 8-10: Drg (Røn) 8 X+Y+Z.

Tirsdag den 8/6: kl. 8-10: Nyh (GR) 8 E+F

Torsdag den 10/6, kl. 8-10: Drg (Røn) 8 X+Y+Z

Kærlig hilsen Lise, Grete & Christian

PS. Vi har en del ’dårlige’ mailadresser, som vi får retur. Så meld gerne ud i andre relevante fora, så alle bliver informeret. Vi lægger også info på hjemmesiden.

Kategorier Konfirmation