• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 11. juni 2022, Kl. 08:00 til kl. 18:00

TILMELDING ER LUKKET.

Ring til kontoret på tlf: 45422177 #1 og hør om mulighed for eftertilmelding

Årets sogneudflugt begynder kl. 8 med afgang fra Holte Kirke mod Kerteminde, hvor vi skal se Kerteminde Kirke. Herefter er der frokost på Tornøs Hotel, der ligger lige ved kirken.

Efter frokosten kører vi forbi nogle smukke herregårde på Hindsholm op til Fynshoved, hvor vi skal nyde den smukke natur og udsigten over Storebælt og Kattegat.

Tilbage på Tornøs Hotel nyder vi eftermiddagskaffe med kage, inden vi kører tilbage til Holte. På hjemvejen skal vi forbi Nyborg Slot, som vi ser udefra.

Forventet ankomst til Holte Kirke kl. 18.

Pris: 300 kroner

Opkrævning af deltagergebyr fremsendes efter tilmeldingsfristens udløb. Tilmeldte, der ikke kan få plads, vil få meddelelse herom.                                                                      Efter betaling er tilmelding til sogneudflugten bindende.

Tilmelding senest 15. maj:

mail nyholte.sogn@km.dk

eller på tlf. 45422177