×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 19. marts 2023, kl. 16:00

Søndag den 19. marts kl. 16:

Koncert med Oana Ladan og Marie Holm Hansen

Koncerten i Holte Kirke denne søndag i marts afvikles med kirkens egne folk.

Sangerne Marie Holm Hansen og Oana Ladan har deres faste gang i Holte Kirke som sopraner i kirkens kantori, der medvirker ved alle gudstjenesterne i kirken. Ved denne lejlighed vil de to sangere stå i front ved en koncert, hvor også kirkens nyanskaffede hammerspinet bliver præsenteret.

Oana Ladan, som oprindelig er fra Rumænien, er konservatorieuddannet oboist men har lagt oboen på hylden og valgt at koncentrere sig om sangen. Hun er en eftertragtet korsanger og har også optrådt som solist i bl.a. Hørsholm Kirke og Helsingør Domkirke.

Marie Holm Hansen studerer siden 2022 på Det kongelige danske musikkonservatorium.

De to sangere har til koncerten sammensat et lettilgængeligt og afvekslende program, hvor de både synger hver for sig og sammen.

Ved programlægningen har de taget højde for, at akkompagnementerne spilles på kirkens nye hammerspinet. Derfor er hovedvægten af programmet udvalgt fra barokken med komponister som Bach, Händel og Purcell. Publikum vil dog også høre toner af Mozart og Mendelssohn.

Ved koncerten akkompagneres de to solister af kirkens organist Henrik Schrøder, som imellem vokalafdelingerne spiller Italiensk Koncert af J.S. Bach.

Indvielseskoncert for kirkens hammerspinet
Sted Solbakken 56, 2840 Holte, Solbakken 56, 2840 Holte
Pris
Gratis