Søndag d. 16. april 2023, kl. 16:00

Københavns Musikskoles klarinetensemble.

Klarinatspil i topklasse. Velkommen til en festlig koncert med Danmarks største talenter på klarinet.

Lørdag den 22. februar kl. 15:

Gladiatores of the Golden Lime er et klarinetensemble under Københavns Kommunes Musikskole. Foruden almindelige b- klarinetter spiller de med es-, alt- og basklarinetter.

Ensemblet bliver ledet af Svend Pontoppidan, som tidligere igennem 30 år var soloklarinettist i Sjællands symfoniorkester.

Ensemblet spiller til festivals, receptioner samt 2-3 kirkekoncerter om året. Koncerten i Holte Kirke er en festlig tradition.

Ved koncerten i februar fremføres værker af bl.a. Beethoven, Svend Asmussen og Bartok.

Ensemblet bliver ledet af Svend Pontoppidan. Udover alm. b-klarinetter har de også es, alt og basklarinet repræsenteret.

Repetoiret er varieret, de størstee komponister har stået på ensemblets program f.eks.: Mozart, Beethoven, Vivaldi, Bach, Dvorak, Rota, Scott Joplin, Monti, Piazolla.

Ensemblet har et højt aktivitetsniveau, og det kræver en højt teknisk standard for at deltage; optagelse i ensemblet sker efter aftale med Svend.

Ensemblet har givet adskillige kirkekoncerter, og spillet i kulturnatten, ved receptioner, kongresser, i Tivoli og på festivaller (Vesterbro Festival og "Rønne på den anden ende").

Gladiators of the Golden Lime
Sted Solbakken 56, 2840 Holte, Solbakken 56, 2840 Holte