Torsdag d. 18. april 2019, kl. 17:00

Det er nadveren og det fælles måltid der er i centrum denne aften. Efter inspiration fra den tidlige kristne kirke, vil vi først fejre gudstjeneste, og derefter spise sammen i sognegården. Vi gør således måltidet til nadver denne aften.

Skærtorsdag spiste Jesus påskemåltidet sammen med sine disciple. De spiste lam med bitre urter og usyrede brød, og mindedes jødernes flugt fra Ægypten. Gudstjenesten Skærtorsdag handler om, at Jesus gav sig selv som et offerlam. Menuen er derfor lam med tilbehør.Vi vil både mindes den allerførste påske, hvor Gud førte Israels folk ud af Egypten, og den påske for ca. 2.000 år siden, hvor Jesus indstiftede nadveren.

Vi håber at mange har lyst til at deltage. Alle er velkomne og det er gratis at deltage.

Tilmelding: senest fredag den 12 april kl. 13 til kirkekontoret tlf. 45422177 eller på mail: nyholte.sogn@km.dk