• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 3. november 2019, kl. 16:00

Alle helgens søndag den 3. november kl. 16

Musikgudstjeneste med kirkens udvidede kantori

Ved gudstjenesten alle helgens søndag suppleres Holte Kirkes Kantoris normalt fem sangere med 15 ekstra stemmer for at gøre det muligt at fremføre værker for et større kor.

Koret vil under ledelse af organist Henrik Schrøder synge værker af Brahms og Reger samt den store skikkelse i 1900-tallets England, Herbert Howells (billede), som er hovednavnet ved denne musikgudstjeneste.

Howells er varm og senromantisk i sit tonesprog, og de fleste bliver slået af skønheden i hans musik. Ved denne koncert vil man bl.a. få lejlighed til at høre hans smukke Hymn for St. Cecilia samt O Pray for the Peace of Jerusalem.

Gudstjenesten er tilrettelagt af Henrik Schrøder og sognepræst Christien Fink Tolstrup, som er liturg ved gudstjenesten

Holte Kirke