×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 12. juni 2021, kl. 16:00

Eide-Kølbel-Pals Klavertrio

Koncert med musik af Schubert og Rachmaninov

Lørdag den 12. juni kl. 16

Der venter publikum en musikalsk oplevelse på internationalt niveau, når de tre musikere Aleksander Kølbel, Tobias van der Pals og Pål Eide gæster Holte Kirke.

Trioens violinist, Aleksander Kølbel, er født i 1984 og er ansat som 1. violinist i DR Symfoniorkestret. Han startede med at spille violin som 7-årig. Han blev optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2003 og tog Diplomeksamen i 2008. Han har desuden studeret to år på Sibelius Akademiet i Helsinki og tre år på det verdenskendte Menuhin Academy i Schweiz. Aleksander Kølbel har talrige gange optrådt som solist bl.a. i Basel Konzerthaus og Zürich Tonhalle, og som passioneret kammermusiker har han optrådt ved adskillige internationale festivaler bl.a. i Gstaad, Desenzano, Dubrovnik og Venedig.

Tobias van der Pals, er født i 1978 i Lund i Sverige. Han begyndte at spille cello som 6-årig og begyndte snart at tage timer hos Anders Grøn fra Det Kgl. Kapel i København.

Han blev optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1999, og fortsatte snart studier i udlandet hos Frans Helmerson og Johannes Goritzki.

Han gør også et stort arbejde for at udbrede sin slægtning Leopold van der Pals' musik.

Tobias har de seneste år spillet mange koncerter i Tyskland, Schweiz og Sverige, og har udgivet adskillige cd'er for Danacord. Tobias er en passioneret kammermusiker der også har udviklet Østerbro Kammermusikforening og Lyngby Tårbæk Kammermusikforening.

Den norske herboende pianist Pål Eide fik med sin udgivelse Grey Clouds i 2015 med musik af Liszt, Ravel, Debussy og Stravinskij en række opsigtsvækkende anmeldelser i

international presse. Hans gennembrud har ført til spændende opgaver som solist og

kammermusiker i flere lande. Han er lige vendt hjem fra Rusland, hvor han var solist i

Griegs klaverkoncert.

Hans nye album Pictures, indspillet på Griegs klaver, udkom på Danacord i oktober

2019 og har allerede fået international opmærksomhed.

Efter sin debut ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium har han været bosat i

Danmark med sin danske kone og tre døtre. Han har endvidere studeret i Moskva og med

Jiri Hlinka i Oslo. Før sit gennembrud med Grey Clouds har han hovedsagelig spillet solokoncerter på mindre scener rundt omkring i Skandinavien.

Koncert med klavertrio
Sted Solbakken 56, 2840 Holte, Solbakken 56, 2840 Holte
Pris
Gratis