Lørdag d. 7. august 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:15

Violinisten Aleksander Kølbel er initiativtager til denne koncert, som er blevet mulig, efter at coronarestriktionerne endelig er lempet så meget, at det er muligt at gennemføre koncerter igen.

I Holte Kirke er vi så småt begyndt at opfatte Aleksander Kølbel som vores egen husmusiker, idet han har spillet flere koncerter her i løbet af de seneste år – alle sammen i forskellige konstellationer. Denne gang spiller han sammen med sin strygekvartet, som består af musikere fra toppen af det københavnske og internationale musikliv.

Kvartetten består ud over Aleksander Kølbel af Emma Steele (violin), Sune Ranmo (bratsch) og Nikolay Shugaev (cello). Alle fire musikere har gjort sig stærkt gældende inden for orkester- og kammermusik. Aleksander Kølbel er 1. violinist i DR Symfoniorkestret, Emma Steele og Sune Ranmo er hhv. koncertmester og solo-bratschist i Det Kongelige Kapel. Nick Shugaev er international cellosolist i samarbejde med et utal af orkestre og dirigenter. Desuden er han professor i cello ved Accademia di Musica di Erba.

De fire musikere har til denne lejlighed sammensat et charmerende og lettilgængeligt program med Antonin Dvořáks Strygekvartet Nr. 12 i F-dur og Maurice Ravels Strygekvartet i F-dur.

Der venter publikum en stor musikalsk oplevelse på internationalt niveau ved denne koncert.

 

Koncert med Aleksander Kølbels strygekvartet
Sted Solbakken 56, 2840 Holte, Solbakken 56, 2840 Holte
Pris
Gratis